Контакт информации

Адреса

16-та Македонска бригада 13б, Поштенски Фах: 776
1000 Скопје, Македонија

Телефон

+389 2 3108 891

EMAIL

contact@pretpriemacedu.mk

SOCIAL MEDIA

    Проектот е имплементиран од: